25/01/2020

Castelló ha tancat hui la seua participació a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) amb gastronomia. En aquesta ocasió, de la mà del xef Adrián Merenciano, que ha cuinat un complet menú amb productes de proximitat. Davant el públic present en l'estand de la Comunitat, ha preparat tres plats, el primer, de carxofa confitada a baixa temperatura sobre cítrics i clemenules; el segon, un entrant fred de verat amb clemenules en textures, amb el que va guanyar el I Concurs de Cuina Clemenules; i el tercer, com a postre, ha cuinat un bombó de tòfona amb xocolate. Merenciano ha participat a Fitur en representació de la nova generació de cuiners de Castelló i de l'oferta gastronòmica emergent a la ciutat.

Al costat del showcooking de hui, a aquesta edició de Fitur Castelló també ha portat el Arrocito, cuinat en la jornada d'ahir divendres pel xef que va idear la recepta, Miguel Barrera, i representants de l'Associació d'Hostaleria del Grau. Amb aquestes accions, l'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Turisme, posa en valor la gastronomia local, elaborada amb productes de proximitat, frescos i de qualitat.